נעלים לאחר 2 רגלים שבורות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

25/07/2011 | 08:18 | מאת: דבי

לפני יותר משנה נשברו רגלי בתאונת דרכים.ימין-עקב שעד היום לא התאחה כמי שצריך.לאחר הניתוח הרגל הזדהמה במרסה והיו צריכים להוציא לי את הברזלים כדי לגמור עם הזהום.העקב עקום ומאוד מתנפח במשך היום.שמאל-נשבר הקרסול+פריקה.לאחר כחצי שנה נשברו הברגים בפנים ועברתי ניתוח נוסף-סב טלר .היום לאחר כ5 חודשים אני מתהלכת עם מקל ועושה פיזיוטרפיה.שאלתי -עם איזה נעלים ללכת? ואיפה להשיג אותם אם אני צריכה משהו מיוחד.הפזיוטרפיסט אומר שאני צריכה נעלים שמותאמות לי אישית כדי לא לגמור על הרגלים במשך הזמן.תודה דבי

דבי שלום בהנחה שאין מה לשפר באופן כירורגי, אזי ממליץ לפנות למרפאה שיקומית על מנת להתאים נעליים מיוחדות לפי תפירה אישית. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול