שבר ברגל? דחוף!=]

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

24/07/2011 | 20:45 | מאת: א

לפני כשבוע, במהלך אימון, נתתי בעיטה בברך של מישהו, באותו הרגע זה (ברגל) התנפח ושינה טיפה צבע וכיום זה כבר איבד נפיחות וזה קצת נפוח אבל נגיעה קטנה בזה שורפת מאוד, בנוסף זה אדום ויש בו מן כלי דם בסגול ומסביב כתמים כחולים... קשה לי קצת לדרוך על הרגל ולמתוח אותה, יש אפשרות שזה שבר? ומהו הטיפול הנדרש? אשמח לתשובה בהקדם (יש לי קרב בקרוב).

שלום רב אכן אפשרות לשבר. בד"כ שברים בבהונות לא זקוקים לאטיפול מעבר לחבישה או הצמדה לאצבע לידה בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול