אצבעות קצרות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

23/07/2011 | 02:30 | מאת: מיטל

יש לי בעיה אסטתית בשתי כפות הרגללים ורציתי לפתור אותה. שתי האצבעות האמצעיות הן קצרות למדי וככה זה בשתי הרגליים.השאלה שלי היא האם זה ניתן לפתרון והאם יש מנתח בארץ שמתעסק בסוג כזה של ניתוחים?

מיטל שלום את מתארת מצב הנקרא brachymetatarsalgy. כלומר עצם מסרק קצרה. זהו מצב מולד בד"כ. ישנם פתרונות ניתוחיים הארכת המסרק באופן חריף או הדרגתי על ידי יצירת שבר וריפויו תוך כדי הארכה. פני לאורטופד כף רגל וקרסול על מנת לברר האם את מתאימה לניתוח זה. בברכה ד"ר אלון בורג

13/04/2012 | 18:12 | מאת: אסף

היי מיטל אני גם סובל מאותה בעיה באצבע הרביעית שהיא קצרה בשתי הרגליים אשמח לדעת מה עשית ולמי פנית

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול