שבר בבוהן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

21/07/2011 | 23:49 | מאת: אור

שלום יש לי שבר בבוהן כתוצאה מארון שנפל לי על הרגל...השבר נמצא בקצה הבוהן וגם הציפורן כחולה ...אני טס לטיול גלישה בעוד חודש ורציתי לדעת אם יש סיכוי שזה יחלים עד אז.. תודה

אור שלום סיכוי מצויין שיחלים עד אז. ייתכנו כאבים במאמצים כגון הליכה מרובה. בברכה ד"ר אלון בורג

23/07/2011 | 22:50 | מאת: אור

02/08/2011 | 23:05 | מאת: אור

שלום אלון תודה על התשובה, כרגע אני שבועיים אחרי שזה קרה, ונותרו שבועיים עד הטיול, יש לי כאבים כאשר אני נועל נעל סגורה, ורגישות בקצה הבוהן..הייתי שמח להוסיף את הצילום אם יש אפשרות כזאת כדי להראות לך..

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול