אי תחושה בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

21/07/2011 | 08:07 | מאת: אילנה

שלום שמי אילנה בעלי בן 30 עבר תאונת אופנוע לפני כ חודשיים וחצי .לאחר תאונה אין לו תחושה בכף הרגל לפי תוצאה של בדיקה EMG יש לו נזק אקסונלי שלם לעצב הפרוניאלי על כל הענפיו מלווה נזק סנסורי שלם= נזק פריפרי האם תוכלו לתת תשובה מה עלינו לעשות ? תודה מראש

אילנה שלום עצב יכול להפגע על ידי חיתוכו - ואז היה חתך או פצע במקום, או על ידי מתיחתו או חבלה ישירה סגורה, ואז העצב המשכי. לזה קוראים נוירופרקסיה. בד"כ במקרים אלו של נוירופרקסיה אי ןצורך בטיפול מיוחד, אלא המתנה. בד"כ התחושה חוזרת לאחר מספר חודשים באופן חלקי או מלא. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול