פציעה בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

19/07/2011 | 21:28 | מאת: רן א

שלום, בדיוק לפני כשלושה שבועות עקמתי הקרסול באופן חזק ביותר, לא אובחן שבר, גם היום בצילומים הנוספים לא נמצא שבר. - כיוון שהרגל עדיין מאוד נפוחה, ואינני יכול לדרוך דריכה מליאה, (רק להניח), נאמר לי להתחיל בפזיוטרפיה ולא לאמץ/לדרוך אם יש כאב. שאלתי: איך אדע אם יש לי קרע מלא או חלקי? האם זה משנה בכלל בשלב הזה או שאפשר להמתין? אציין שאני בן 41. תודה רן

20/07/2011 | 12:51 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

בשלב זה לא משנה. יש צורך בפיזיוטרפיה, מנוחה ונוגדי כאבים ודלקת לפי הצורך. פנה להמשך מעקב אורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול