תינוק - אצבע בכף רגל מתחת לאחרות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

19/07/2011 | 08:59 | מאת: אילי

הי, הבן שלי בן חצי שנה. האצבע האמצעית בכף הרגל שלו נמצאת מתחת לאצבעות האחרות. ככה זה בשתי כפות הרגליים שלו. רופא הילדים שלו וגם אורטופד אמרו לנו שאין מה לעשות ושזה לא יפריע לו בהמשך (כשילך). מכרה שלי שהגיעה מצרפת אמרה לי שבצרפת כן מטפלים במקרים כאלה, עושים מעין הדבקה כשמסדרת את האצבע, מעלה אותה, וכך האצבע בגובה של כל השאר. האם מישהו שמע על טיפול כזה? אם אכן יש טיפול כזה בארץ, נראה לי שכדאי לעשות, לא?

20/07/2011 | 12:48 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

הטיפול בהדבקה מיותר ובד''כ מסתדר לבד עם הזמן. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול