נפיחות משתנה בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

18/07/2011 | 23:00 | מאת: נויה

שלום, כבר מזה מס' שנים יש לי נפיחות בצקתית מסביב קרסול כף רגל שמאלכאשר, הנפיחות מתגברת לאחר עמידה ממושכת או נעל עם רצועה שלוחצת על אזור הבצקת.לפעמים זה מלווה בכאבים ולפעמים לא. בעיקר הבעיה היא אסטטית. כאשר לאחרונה שמתי לב שגם בכף הרגל השנייה התחילה נפיחות קלה שמטששטת את עצם הקרסול שבולטת בד"כ.האם יש טיפול לזה שלא כרוך בניתוח? ניסתי פזיותרפיה אבל מלבד להקל קצת על הנפיחות עדיין הבצקתיות לא נעלמת. תודה, נויה

20/07/2011 | 12:46 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לפני הכל צריך לברר מה הסיבה לבצקת. פני לבדיקת רופא המשפחה שיפנה לבירור מתאים. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול