ציפורן בבוהן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

18/07/2011 | 21:25 | מאת: רעיה

לפני כארבע שנים לבתי (אז בת שמונה) נפלה הציפורן בבוהן כתוצאה ממכה מאז הציפורן שגדלה לה לא גדלה טוב ויש עליה כל הזמן מעין פיטריה שהרופאה שראתה אמרה שזה יעבור מעצמו. לאחרונה יצא מעל הציפורן מעין גוש קטן שנראה לכאורה כמו שלפוחית אבל הוא לא והתחילו ממנו דימומים האם התופעה הזאת מוכרת? אנחנו כעט לא גרים בארץ ולכן לא יכולים לראות במיידי רופא עד שלא נחזור הביתה האם שווה להלחץ? מה אתה ממליץ? האם יש איזו משחה שאפשר לשים בינתיים על מנת שלא תהיה דלקת? תודה על תשובתך והמשך יום מקסים(-:

20/07/2011 | 12:45 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לצערי לא ניתן לענות ללא בדיקה מסודרת בעניינכם. נשמע שכדאי לפנות לבדיקה וטיפול בהקדם. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול