הלוס ואגוס אצבע פטישית בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/07/2011 | 11:14 | מאת: מזל טוב

אני בת 56 יש לי אצבע פטישית בכף הרגל אני מועמדת לניתוח בבית חולים קפלן אחותי גדולה ממני ב 3 שנים עשתה את אותו ניתוח והסתבכה עם איחוי עצם והיא מועמדת לניתוח נןסף לתיקון אני מאוד חוששת לגשת לניתןח עקב מה שקרה לאחותי האם הניתוח החדש שנערך בבלינסון יכול להבטיח פחות סיכונים או שיש פיתרון אחר שאתה מכיר תודה

שלום רב ניתוח הלוקס ואלגוס ככל ניתוח יכול להסתבך. בבלינסון אנו עושים מגוון ניתוחים, כולל ניתוח בגישה מינימלית עליו את מדברת. הניתוח אינו מתאים לכל אחד ולכל רגל. יש לפנות באופן פרטני לראות האם את מתאימה לניתוח זה. בברכה ד"ר אלון בורג

07/09/2011 | 10:38 | מאת: מזל טוב

שלום בהמשך לתשובתך רציתי לברר למי אני פונה על מנת לדעת האם אני מתאימה לנחתוח בשיטה החדשה תודה

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול