כאבים בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

13/07/2011 | 15:53 | מאת: דניאלה בר

בעקבות כאבים בקרסול, לאחר עמידה ממושכת בעבודה, 12 שעות מינימום כל יום, החלו לפני כארבעה חודשים כאבים חזקים בקרסול ימין, כולל נפיחות בצד החיצוני של הרגל. בצילום מופיע ההסבר הבא: אי אחידות גרמית ועיבוי קורטקס בפטישו הלטרלי -לאחר שבר? לא מבינה מה זה אומר, תוכל להסביר ולייעץ לי?

דניאלה שלום בהעדר סיפור חבלתי ממליץ לפנות לאורטופד מומחה לכף רגל וקרסול על מנת לברר הנושא ולבדוק הקרסול והצילום בברכה, ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול