כאבי ברך ברגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

12/07/2011 | 13:02 | מאת: פנינית

שלום ד"ר בת 62 עד לפני שבועיים לא יכותי לדרוף על כף רגל ימין מאחר והייתי בחו"ל(ארה"ב) נטלתי כדורים בשםALEVE שלאחר זמן הרגיעו מעט את הכאב.הבחנתי שהכאב מגיע מאיזור הברך.נשלחתי ע"י רופאת המשפחה לצילום ואלה ממצאיו:-"סימני שחיקה בגובה הסדק המיאלי אך ללא שפשוף גרמי.מפרק הפטלה שמור.המבנה הגרמי סדיר.טרם הצלחתי להגיע לאורטופד..הברך ממשיכה לכאוב וזה גורם לי לקשיי הליכה.איזה כדור ליטול להרגעה ואם אפשר לקבל הסבר על הבעייה שיש לי בברך.תודה מקרב לב

פנינית שלום פורום זה עוסק בבעיות כף רגל וקרסול בלבד. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול