VAC

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

11/07/2011 | 15:10 | מאת: סימה

שלום רב, מזה כמה חודשים אחד מבני משפחתי מאושפז בבית חולים עקב תאונת עבודה. כעת הוא משתשמש במכשיר VAC ונודע לו כי קיימת אפשרות לקבלת המכשיר לביתו ולאשפוז בבית. אשמח לדעת כיצד אנו מתגברים על כל הליך הבירוקרטיה הארוך והמיגע ומביאים לכדי קבלת המכשיר לביתו. אשמח להכוונה או לפרטי התקשרות עם גורם שיוכל לסייע לנו. תודה מראש

14/07/2011 | 18:51 | מאת: מיכי מנהיים

תבדקו ב"עזרה למרפא" של הרב פירר

שלום רב האופן עקרוני קופות החולים מחוייבות לספק את מכשיר הואקום גם בבית. יש קופות שמצליחות יותר ויש שפחות. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול