מכה באצבע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

09/07/2011 | 18:07 | מאת: גילי

קיבלתי אתמול מכה חזקה מאד באצבע של הרגל (האמצעית) מאז היא התנפחה קצת ומשחירה מהבוקר יותר ויותר. אני מצליחה לכופף את האצבע. ומרגישה רק כאבים כשאני דורכת ובעיקר קור ונימלולים שלא נותנים לי לשכוח את קיומה. הייתי במר"מ הרופא רק העיף מבט חטוף מאד מלמעלה וגם זה כי ביקשתי והפנה אותי למיון. האם יש צורך? יש בכלל משהו שניתן לעשות במקרה כזה? או לחכות שיעבור? תודה רבה.

10/07/2011 | 22:24 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

האם יש צורך? - כדאי לפנות ולצלם, לשלול שבר עם תזוזה או פריקה. יש בכלל משהו שניתן לעשות במקרה כזה? - אם יש תזוזה משמעותית או פריקה ניתן להחזיר למקום. או לחכות שיעבור? - לשיקולך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול