סי טי כף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

07/07/2011 | 18:39 | מאת: א

שמאל ללא שבר טרי ברור נראית התבלטות גרמית קדמית ללא ניתוח מלא מאספקט לטרלי קדמי של הקלקנאוס.נראה אוסטריגונום וכןאוס נביקולרה לא גדול מסוג I. הגידים באספקט המידאלי והלטרלי של הקרסול.גיד איכלס וכן הATFL נראיםבטווח התקין. ימין;פרגמנט מנותק באספקט קדמי עליון מידאלי של הקלקנאוס.יתכן שבר טרי .נראה מוקד נזק אוסטאוכונדרלי במימדים של כ2.8*2*0.4 סמ" באספקטמידאלי עליון של הטלוס.פרגמנט מנותק בתוכו.ללא תזוזה.נראה אוס נביקולרה גדול יחסית .בחלקו נפרד מהנביקולר.רושם ךעיבויקל של הגיד הפרונאלי בסמוך.שאר הגדידים באספקט המידאלי והלטרלי של הקרסול.גיד אכילס וכן ATFLנראים בטוו התקין.לסיכום ללא שבר משמאל מוקד נזק אוסטיאוכונדרלי וכן פרגמנט גרמי בסמוך לקלנאוס מימין היכול להתאים לשבר .לקורלציה קלינית.האם הבדיקה תקינה ?

10/07/2011 | 22:19 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ברור שלא. כשהבדיקה תקינה כתוב - בדיקה תקינה ולא את כל מה שכתבת. פנה לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

11/07/2011 | 09:48 | מאת: א

שלום רב תודה על התשובה האם אפשר להמליץ על מומחה מדובר בילד בן 12 ואנחנו גרים באזור המרכז תודה

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול