ניתוח הלגוס ולגוס+תיקון אצבע פטיש

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

06/07/2011 | 18:23 | מאת: צחי

שלום ד"ר בורג אלון יש לציין שאתה נותן מענה מצויין יש לי תור לניתוח הזה סוף החודש בברזילי רציתי לדעת מה הסיכוי שזה אכן יתצבע חרף עיצומי הרופאים?? ואם ישנה איזה אפשרות שאתה תנתח?? יש לציין שיש לי גם ביטוח ניתוחים פרטי וגם מושלם של כללית.

צחי שלום, קודם כל בהצלחה בניתוח הקרב. לשאלותיך: יש לי תור לניתוח הזה סוף החודש בברזילי רציתי לדעת מה הסיכוי שזה אכן יתצבע חרף עיצומי הרופאים?? תלוי האם תהיה שביתה באותו היום. זה ענין של מזל בלבד. ואם ישנה איזה אפשרות שאתה תנתח?? בברזילי כמובן שלא, אני לא עובד שם. אני לא עובד עם המושלם, אך ברוב הביטוחים הפרטיים ניתן לקבל החזר על שכר מנתח, ולו חלקי, ואילו בד"כ האשפוז ועלות חדר הניתוח משולמת באופן מלא. במידה ואתה מעוניין ניתן לקבוע פגישת יעוץ 03-6701135. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול