נעליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

06/07/2011 | 11:09 | מאת: רינת

שלום רב ברצוני לשאול שאלה לגבי ביתי בת השנה ו10 חודשים רק לפני כשבועיים התחילה ללכת (לא יציב) הייתה לה בעיית היפטוניה וגמישות יתר,כפות הרגליים עדיין הולכות בפיסוק היינו אצל ניורולוג שהמליץ לא לשים נעליים ורציתי לשאול לגבי נעלי קרוקס האם זה מומלץ רק שיורדים לגינה ולבחוץ בלבד? שחכתי פשוט לשאול אותו, ורציתי לדעת ולא לעשות על דעת עצמי.

08/07/2011 | 16:47 | מאת: שטיין נתי

באם הבנתי את תאורך , והצלחתי לרדת לסוף דעתו של אורטופד הילדים . מטרת ההליכה היחפה היא לגרות את מערכת השרירים ( בעיקר של השרירים הפנימיים בכף הרגל) בצורה מיטבית ולכן קרוקס אינם נותנים שום יתרון על פני נעל אחרת

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול