ניתוח הלוקס ואלגוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/07/2011 | 11:41 | מאת: טליה

אאני בת 33 וסובלת מעצם בוהן בולטת בשתי כפות רגליי. באחת יותר מהשנייה. בשנתיים האחרונות המצב החמיר. הבלט גדל, אני סובלת מכאבים באופן קבוע עם נעליים או בלי ולעיתים אף תחושת נימול בהעברת כף ידי על גבי הבלט. מיותר לציין כי נעילת נעלי עקב כבר לא באה בחשבון מזה זמן רב. האם לניתוח אחוזי הצלחה גבוהים? האם יש סיכוי כי המצב יחזור לקדמותו לאחר מספר שנים? היכן ממוקמת הצלקת והאם היא נראית?

טליה שלום ניתוח לתיקון בוהן קלובה (הלוקס ואלגוס) נעשה במידה ויש כאבים בהליכה או בעיות עם מנעל. הניתוח בד"כ נעשה בהרדמה מקומית, עם שחרור לביתך באותו היום. ישנם ניתוחים רבים ומרובים לתיקון העיוות, בתלות בסוג העיוות מיקומו וכן העדפת המנתח. האם לניתוח אחוזי הצלחה גבוהים? - כ90-95% האם יש סיכוי כי המצב יחזור לקדמותו לאחר מספר שנים? - לצערי כן, אחד מסיבוכי הניתוח הינו חזרה הדרגתית של העיוות לאחר מספר שנים, וזאת בתלות בגורמים שונים. היכן ממוקמת הצלקת והאם היא נראית? - מיקום הצלקת בהתאם לשיטת הניתוח. בד"כ הצלקת מטשטשת לאחר זמן מה. בברכה ד"ר אלון בורג

28/10/2012 | 10:49 | מאת: אורנה

היי האם עברת הניתוח? האם את ממליצה על רופא מסויים? איך היתה ההחלמה, ואילו טיפים את יכולה לתת למישיה לפני הניתוח? האם יש צורך בנעל מיוחדת ומי משלם עליה וכמה? אשמח לשמוע ממך כבעלת ניסיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול