כאבים בחיבורים באצבעות כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

04/07/2011 | 09:45 | מאת: Tania

שלום רב. אמי בת 70 סובלת מכאבים בחיבורים של האצבעות בכף רגל מזה 8 חודשים. יש לה חיבור באצבע האמצעית ברגל שמטריד אותה מאוד, העצם שבחיבור האצבע האמצעית שברגל גדלה והתנפחה. יש לה כאבים שבאים וחוזרים יש גם בעיה לנעול נעל סגורה. היא הייתה אצל רופא אורטופד והוא רשם לה משחת פולידין, טריבמין, ודיקלופנק סודיום 1% , אבל כל אלה לא עוזרים . אני רוצה לעזור, אבל לא יודעת איך, אשמח לקבל עצות בנוגע לזה, אולי יש טיפול אחר או אולי צריך לעבור ניתוח כלשהו, או כל דבר אחר שיכול להקל או לעזור . אשמח לקבל תשובה או איזשהו כיוון לפתרון הבעיה תודה מראש, טניה

טניה שלום קשה להתרשם מתיאורך בלי לבדוק את אמא. האם את מתארת מצב של בוהן פטישית? האם אמא סכרתית? פני לאורטופד כף רגל וקרסול באיזור מגוריך. אשמח לבדוק את אמך ולעזור במידת הצורך. בברכה ד"ר אלון בורג

07/07/2011 | 06:16 | מאת: טניה

שלום דוקטור, תודה על תגובתך. אני נמצאת בארצות הברית ואמי באה לבקר אותי כאן. מכיוון שבארץ היא לא קיבלה עזרה מאורטופד שלה ,חוץ מהמשחה שהוא רשם לה אז קבעתי לה תור לאורטופד כאן , אבל זה לעוד שבועיים. אמי לא סכרתית, ואני לא ממש יודעת מה זה בוהן פטישית, אבל הבעיה היא לא בבוהן אלא באצבע השניה שבכף הרגל, העצם הבולטת באמצע האצבע היא נפוחה וגורמת לכאבים. אני מבינה שהתיאור הוא לא ברור אבל אולי יש לך איזשהו כיוון לפתרון הבעית הכאבים. תודה רבה מראש, טניה

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול