כאבים מעקבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

27/06/2011 | 23:52 | מאת: ילנה

אני הולכת עם עקבים לעתים קרובות,עקבים ממש גבוהים.לאחרונה יש לי כאבים בכף הרגל השמאלית,גם אחרי שאני הולכת בלי עקבים עדיין כואב לי,איך אפשר לטפל בזה?

29/06/2011 | 00:38 | מאת: שטיין נתי

נראה שאת כבר יודעת חלק מהתשובה: גמילה מעקבים, ומעבר להליכה בנעלי ספורט ראויים. לגבי החלק השני לא נתת הרבה פרטים אך בוודאי יכלול מדרסים, תרגילי מתיחה וחיזוק.

ילנה שלום מסכים לחלוטין עם נתי. לא נולדנו ללכת על עקבים. זה יוצר עומס על הקשת, על איזור ראשי המסרקים ועל שרירי הרגל. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול