נרדמת קרסול ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

27/06/2011 | 17:08 | מאת: לנה

שלום! אני בת 26 פעילה ומרבה לעשות ספורט. לפני כמה ימים התחלתי לחוש כי לפעמים (בהליכה,ישיבה, בתנוחות שונות) נרדמת קרסול ברגל שמאל(באזור של גומיית הגרב שלובשים). יש הרגשה שזה רק העור ורק מקדימה. אשמח לתשובה מהירה ככול האפשר.

29/06/2011 | 00:48 | מאת: שטיין נתי

לא הצלחתי להבין את מיקום הרדימות, אך רדימות של עשויה להעיד על לחץ עיצבי, לחץ כזה עשוי להתרחש בגב, בעכוז, קומפרטמנט הלטראלי, ובתעלה הטרסאלית(http://www.footlab.co.il/05_footpath/42_tarsal_tunnel.asp)כמו גם בעוד אתרים. לחץ שכזה עשויי להתרחש באופן מינורי ביותר מאתר אחד ולגרור לתסימפטומים נוירולוגיים.

לנה שלום ייתכן ומדובר בלחץ מקומי של הגרב. במידה והתחושה נמשכת יש לפנות לאורטופד על מנת לאבחן האם יש לחץ על עצב תחושתי מסוים. הטיפול בד"כ שלב ראשון נעליים פחות לוחצות בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול