טיפול נתוחי לרצועת הATFL

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

21/06/2011 | 18:52 | מאת: חייל

שלום. אני חייל שעומד לעבור ניתוח עקב קרע ברצועת הATFL בקרסול ימין. הייתי אצל 2 אורטופדים אשר המליצו לי על ניתוח אך משום מה כל אורטופד המליץ לי על ניתוח אחר. אם תוכל להסביר לי מה ההבדל בין 2 הניתוחים אם בכלל: שמו של הניתוח הראשון הוא: INSTABILITY BROSTRUM ושמו של הניתוח השני הוא: WILLIAMS PROCEDURE RT אם תוכל גם להגיד לי בבקשה אם הניתוחים הם בהרדמה מלאה או מקומית ומהו אורכם. תודה רבה על הזמן היקר.

חייל שלום רב איני מכיר את הפרוצדורה של ויליאמס, יתכן שזה שם פחות מוכר לפרוצדורה אחרת. בכל מקרה יש שיטות מרובות לתיקון אי יציבות הקרסול. השיטה לפי בוסטרו מספקת ברוב המקרים בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול