רושם לעצם ססאמויד בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/06/2011 | 21:13 | מאת: גל

שלום ד"ר הגעתי לאורטופד עם בליטת עצם בכף רגל ימין בצד הימני העליון של כף הרגל שהחלה לפני כ-3 חודשים,נשלחתי לצילום ובסיכום הרפואינכתב ע"י הרופא-רושם לעצם ססאמויד בבסיס של המסרק הרביעי.אני סובל מכאבים, לעיתים עזים במיוחד לאחר הליכה ולעיתים פחות הרופא אמר לחזור לביקורת בעוד 3 שבועות,(שזה מוזר לי)לא אמר לי כיצד להתנהג בתקופה הקרובה,מבחינת הליכות, וצייד אותי (כנראה גם לכאבים שיש לי בשורש כף יד ימין) בbrexin 20 mg למשך 20 יום שמעתי שבמקרים כאלה בכף הרגל צריך לעבור ניתוח,האמנם? אני לא רוצה לפגוע ברופא שלי אבל נראה לי שבכאבים כאלה אין מה לחזור לביקורת האם אני בכיוון?

גל שלום, לא תמיד צריך טיפול ניתוחי. לעיתים מנוחה יחסית ונוגדי כאבים/דלקת עוזרים. במידה ולא פנה לאורטופד כף רגל וקרסול. ייתכן וזריקה מקומית גם תעזור. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול