קרע מלא ב-ATFL וקרע חלקי בPTFL

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/06/2011 | 15:55 | מאת: חייל פצוע

אני חייל שמשרת ביחידה קרבית בצבא. מאז תחילת שירותי עקמתי מספר פעמים רבות את הקרסול. הטיפול שאליו נשלחתי כל פעם היה פזיותרפי אך טיפול זה לא עזר. לאחר עיקום אחד מיני רבים אך עיקום משמעותי בקרסול נשלחתי לmri אובחן כי יש לי קרע מלא ברצועת ה-ATFL וקרע חלקי ב-PTFL וטנדינוזיס בגידי הפרונאוס הארוך והקצר מה עלי לעשות ? טיפול ניתוחי? פזייותרפי שוב ? ומה זה אומר בכלל הנזק שנגרם?

חייל פצוע שלום, נקעים חוזרים אשר לא מגיבים לטיפול שמרני, כלומר פיזיתרפיה, קרסוליות מיוחדות וכולי ניתן לטפל באופן ניתוחי. פנה לאורטופד כף רגל וקרסול ליעוץ. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול