ניתוח לאצבעות רוכבות זו על זו

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/06/2011 | 15:34 | מאת: עדי 55

אמי בת 74, סובלת מבריחת סידן, לאחרונה יבלות כמו כן קושי רב ללכת ברגל ימין בשל אגודל שממש רוכבת ומתחככת באצבע שלידה. היא אובחנה כי יש צורך בניתוח שיפתור את הבעיה. למישהו יש מושג? הבנתי שאיכילוב הוא המקום המועדף לבצע ניתוחים אלה. מישהו מכיר רופא ספציפי טוב? בשל גילה (74) שהוא מקדם לבעיות איננו רוצים לקחת צ'אנס ואנו רוצים את הטוב ביותר. אשמח לתשובה.

עדי שלום, ניתוח לתיקון הלוקס ואלגוס (בוהן קלובה) מתבצע בד"כ בהרדמה מקומית אך ניתן לבצע גם בהרדמה כללית למי שמעדיף לא לקבל זריקות באיזור הקרסול. זמן ההחלמה כ6 שבועות עם נעל מיוחדת ודריכה מלאה. לאחר מכן המשך החלמה עם נעל רגילה. יש בארץ הרבה מנתחים מוכשרים. מוזמנת לפנות ליעוץ. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול