עצם בולטת בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/06/2011 | 14:25 | מאת: אורלי

שלום! יש לי עצם בולטת זה נקרא בכמה שמות בוניון או הלוס ולגוס וכדו.. אצלי זה קיים ברגל ימין חשבתי לעשות ניתוח אבל הבנתי שהזמן החלמה ארוך, הסתכלתי באינטרנט ויצא משהו חדש בפיתוח גרמני זה סד שמלבישים על הרגל שאמור להקל ואף לשפר את מצב הבליטה של העצם.. ברצוני לדעת האם אתם יודעים על הסד? והאם זה מומלץ?

אורלי שלום איני מכיר סדים שמתקנים את צורת הבוהן ומחליפים ניתוח. כמובן שבזמן לבישת הסד הבוהן ישרה יחסית, ואולי זה מאט התקדמות. ליעוץ נוסף פני לאורטופד כף רגל וקרסול. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול