tarsal coalition

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/06/2011 | 11:12 | מאת: מקס

שלום, אני חייל בן 20. בקורס מפקדים עיקמתי את הרגל והיו לי כאבים הלכתי לסרוקה בבאר שבע ועשו לי רנטגן. הרופא סיפח אותי לרמ2 ומשם עשו לי בדיקות שכללו מיפוי עצמות סיטי וMRI. בסיטי מצאו שיש לי טארסל קואלישין. אני נמצא כבר 3 חודש בגימלים והכאב לא עובר. אתמול הייתי בביקורת אצל הרופא, אמרתי לו שהכאב עדיין לא עובר לי ושאלתי אותו אם זה קשור לטארסל קואלישין, הוא אמר שכנראה שלא ויש מיקרים נדירים שכן. בכל זאת הוא מחזיר אותי ליחידה ביום ראשון. השאלה שלי היא כזאת: הכאבים שלא עוברים לי כבר 3 חודשים קשורים לטארסל קואלישין שיש לי?

19/06/2011 | 13:27 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

הכאבים שלא עוברים לי כבר 3 חודשים קשורים לטארסל קואלישין שיש לי? - מאחר ולא בדקתי אותך ולא ראיתי צילומים ובדיקות עזר, לא אוכל לענות. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול