ניתוח מקצר זמן החלמה?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

13/06/2011 | 12:57 | מאת: גילי

הי, יש לי שבר במטטרסיס 5 סוג 1-2, מזה 3וחצי שבועות. אני דורכת על הרגל, נעזרת בקביים, אבל נוכחתי שגם ביום בו שברתי את הרגל יכולתי לדדות עליה כמו עכשיו. כמובן שאחרי הגבס היה בלתי אפשרי לדרוך. האופציה לניתוח הועלתה בפני פעם אחת,והרופא קיווה לא להגיע לזה. אבל לאור מה שקראתי, זה מקצר את זמן ההחלמה, אני שחקנית ומפסידה תפקידים שהיו כבר שלי בגלל הרגל. האם ניתוח יעזור ויזרז את ההחלמה? נאמר לי שהחלמה משבר כזה יכולה לקחת חדשיים עד חצי שנה! יש דרך אחרת לזרז החלמה? כבר התחלתי פיזיוטרפיה.

13/06/2011 | 16:55 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

האם ניתוח יעזור ויזרז את ההחלמה? - לא אוכל לענות ללא בחינת צילומי רנטגן. נאמר לי שהחלמה משבר כזה יכולה לקחת חדשיים עד חצי שנה! - לעיתים גם יותר. יש דרך אחרת לזרז החלמה? - לצערי לא. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול