גולה בקרסול החיצוני של רגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

12/06/2011 | 08:15 | מאת: גיתית

שלום, לפני כחודש קיבלתי מכה חזקה בקרסול רגל ימין בצידו החיצוני (בחיבור עם כף הרגל) חשתי כאבים בעיקר במגע אך לא היתה לי בעיה בהליכה. לא היה שטף דם אלא רק נפיחות. אתמול מיששתי את המקום וחשתי מעין גולה קטנה, ואם לוחצים עליה חזק היא מעט כואבת. האם זה קשור למכה? מה זה יכול להיות? אודה לכם על תשובתכם

12/06/2011 | 08:55 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

האם זה קשור למכה? - יכול להיות אך לא חייב להיות. מה זה יכול להיות? - שטף דם בהתארגנות?, גידול מקומי? פנה לבדיקת אורתופד באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול