קרסול "תפוס" כתוצאה מאישיאס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

11/06/2011 | 19:13 | מאת: יפה

שלום דוקטור טיטיון אני בת 80. לפני 9 חודשים אובחןאצלי אישיאס. הוקרנו כאבים חזקים ברגל שמאל. לאחר טיפולים במרפאת כאב, חלף הכאב אך הקרסול נותר "תפוס". אני מתקשה בהנעת כף הרגל בהליכה במיוחד לכיוון מעלה (כלפי השוק) שמעתי בתוכנית טלויזיה שיש אפשרות ל"שחרר" את המקום התפוס. אשמח לשמוע חוות דעתך בנושא. בברכה יפה

12/06/2011 | 08:53 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא ראיתי את התוכנית המדוברת בטלויזיה. לגבי אפשרויות טיפוליות אם ישנן, עלייך לפנות לבדיקת אורתופד באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול