קרסול ויד שמאל התנפחו

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/06/2011 | 15:44 | מאת: השקדיה

שלום, רציתילדעת מה הסיבה יכולה להיות שרק הקרסול השמאלי והיד שמאלית התנפחו ובצד ימין הכל בסדר הייתי בחופשה והיה מאוד חם ופתאום התנפחו ורק שחזרתי הביתה למזג אוויר טוב יותר הנפיחות ירדה לאחר חמי יממה כמו כן נזכרתי שהייתי בתאילנד גם קרה לי אותו דבר אני אשמח לשמוע אם יש לך הסבר (היו לי גם כאבים לטווח קצר כ- 15 דקות בבית החזה) אני לא זוכרת אם זה היה לפני הנפיחות או במהלך בנפיחות אודה לתשובה

09/06/2011 | 08:26 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אין לי הסבר לתופעה. פנה לבדיקת ראומאטולוג. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול