כאב בצד כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

29/05/2011 | 15:53 | מאת: עדי

הופיע לי פתאום, באמצע היום, כאב חד ופתאומי בכף רגלי השמאלית (אני ימנית) בפינה השמאלית של גשר כף הרגל, קרוב לעקב (הנקודה נמצאת במרחק שליש אורך כף הרגל מהעקב). הרגל מרגישה רגילה למגע - לא עדינה, לא כואבת, ללא זיזים או יבלות וכדומה. הכאב מקרין מדי פעם לצדדים וכעת קצת מסביב לקרסול. מה זה יכול להיות? מה זה יכול להיות?

06/06/2011 | 15:33 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא ניתן להגיע לאבחנה לפי התאור. לצורך מתן תשובה לשאלתך יש צורך בבדיקה אורתופדית מסודרת ובחינת בדיקות עזר. פנה לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול