גיד אכילס קצר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

25/05/2011 | 19:05 | מאת: תומר

האם גיד אכילס קצר יכול להחמיר עם השנים? משום מה אני מרגישה בשנה האחרונה כאבים הרבה יותר חזקים מפעם ולכן גם הגבלות שיש לי שפעם לא היו קיימות. מה אפשר לעשות עם זה? אף פעם לא עברתי איזשהו טיפול אמיתי. תמיד ידעתי שיש לי את זה אבל זה אף פעם לא טופל ועכשיו אני בת 22. מה לעשות?

05/06/2011 | 10:11 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

האם גיד אכילס קצר יכול להחמיר עם השנים? - כן. מה אפשר לעשות עם זה? אף פעם לא עברתי איזשהו טיפול אמיתי. - מה לעשות? - פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול