כאבים בכפות הרגליים מזה שבוע וחצי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

23/05/2011 | 10:17 | מאת: שגיא דדון

שלום ד"ר. יש לי כאבים עזים בכפות הרגלים (עקבים) מזה שבוע וחצי עקב קפיצה מגדר בגובה 2.5 מטר. עשיתי צילום והאורטופד אמר שאין שברים או נקעים וזה מכה יבשה. העניין שהכאב בעקבים הוא מזה שבוע וחצי והכאב לא נחלש. האם זה מצב נורמלי? או שאני צריך לעשות בדיקות נוספות מעבר לצילום רנטגן? מצפה לקבל תשובה בהקדם תודה

05/06/2011 | 09:52 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

האם זה מצב נורמלי? - לא. או שאני צריך לעשות בדיקות נוספות מעבר לצילום רנטגן?- לשקול מיפוי. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול