בן שנתיים לא יכול לדרוך על הרגל ללא סיבה נראית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

23/05/2011 | 08:20 | מאת: חן

יש לי בן .בן שנתיים . הוא קם בבוקר כאשר הוא לא יכול לדרוך על הרגל. ולמעשה הוא לא הולך (לאחר שהוא כבר בגיל שהוא הולך-רץ-קופץ) - לא נראים סימנים של רגרסיה,שינוי מצב רוח וכו' . - לא קדמה לזה מחלה משום סוג\חום. - בדיקות במיון צילום כף רגל\אולטראסונד באגן לא הראו על שבר או נוזלים . מה זה יכול להיות? מה כדאי לעשות?

05/06/2011 | 09:50 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לצורך מתן תשובה לשאלתך יש צורך בבדיקה אורתופדית מסודרת ובחינת בדיקות עזר. פני לבדיקת אורתופד ילדים באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול