שבר במטטרסיס 5

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/05/2011 | 16:37 | מאת: גילי

הי ד"ר, לפני יומיים, שברתי את עצם המטטרסים 5, קיבלתי 2חוו"ד, באחת אמרו לי שאצתרך להשאר עם הגבס 3-6 שבועות ויתכן ואצתרך ניתוח, ואילו אורטופד אחר טען שאפשר שהגבס ירד תוך 7-10 ימים והוא אפילו לא היה שם גבס במקרה כזה וכי השבר נראה נקי ובדרך להחלמה. אני שחקנית ונמצאת בתקופה מאוד קריטית. איך אדע למי להאימין?

05/06/2011 | 09:37 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

את יכולה לפנות לחוות דעת שלישית... לא אוכל ליעץ בעניין ללא בחינת צילומים, יחד עם זאת בד''כ שברים של מסרק 5 ניתן לטפל עם גבס או בלי גבס והתוצאות דומות. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול