שברים במסרק 2

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

07/05/2011 | 14:28 | מאת: גיא

ב 19.4 נכנס בי רכב ישירות ברגל באופנוע בצילום במיון האורטופד לא ראה שבר הגעתי למחר שוב למיון אורטופד אחר ראה בצילום שברים במסרק 2 עשו CT כדי לוודא זאת ואכן יש כמה שברים במסרק 2 עם תזוזה מינימלית ... אני עם גבס עד היום ...מת כבר להוציא אותו עם כאבים לעיתים בדריכה .... איך ההחלמה ? האם יש אפשרות שאזדקק לניתוח ? וכו

08/05/2011 | 14:13 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

הכל יכול להיות. מאחר ולא ראיתי את הרגל או צילומים, לא אוכל לענות. יחד עם זאת, בד''כ שבר ללא תזוזה כפי שתואר, לא דורש טיפול ניתוחי. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול