כאבים כף רגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/05/2011 | 22:33 | מאת: אורית

שלום רב, מזה כשלושה שבועות יש לי כאבים בכף רגל ימין,בעיקר בדפנות כף הרגל,הכאב מקרין לכל כף הרגל כך שכל פעם יש תחושת כאב במקום אחר.פניתי לאורטופד והנ"ל המליץ לי על אמבטיות חמות לרגל וספריי swiss relief.לא עזר.פניתי שוב לאורטופד ואז לפי בדיקת ידנית איבחן דלקת חריפה בגידים שהצריכה טיפול תרופתי של "אתופן 600 מ"ג למשך שבועיים.איני יכולה לומר שאין שיפור ,אך לאחר כל כך הרבה זמן (יחסית)עדיין יש כאבים ועכשיו הכאבים הם בעצם בצד ימין של כף הרגל. לאן ממשיכים ?מה ניתן לעשות?

06/05/2011 | 09:54 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא ניתן להגיע לאבחנה לפי התאור. לצורך מתן תשובה לשאלתך יש צורך בבדיקה אורתופדית מסודרת ובחינת בדיקות עזר. פנה לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול