כאבים בבוהן לאחר אימון אגרוף תאילנדי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

01/05/2011 | 19:23 | מאת: קובי

שלום אני חובב אגרוף תאילנדי. באימון האחרון שהיה אתמול בבוקר וכלל בעיטות, הבוהן בכך הרגל הימנית שלינפגעה מספר פעמים (כל פעם הרגשתי כאב קל שחלף). כשחזרתי הביתה הבוהן החלה להתנפח והרגשתי כאב פועם בזמן מנוחה, כרגע קשה לי לדרוך עלייה. שמתי קרח שעזר והוריד קצת את הנפיחות. האם זה נשמע משהו חמור? האם אני זקוק לצילום או שזו "מכה יבשה" ורק לנוח מספר ימים. אני מצרף קישור לצילום של שתי כפות הרגליים להשוואה http://s291.photobucket.com/albums/ll300/Piratejax/?action=view&current=IMAG0213.jpg תודה רבה קובי

06/05/2011 | 08:51 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

האם זה נשמע משהו חמור? - יכול להיות יש צורך בבדיקה קלינית ובחינת צילומים. האם אני זקוק לצילום - כן. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול