דלקת גיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

28/04/2011 | 12:57 | מאת: ניר

שלום רב, אני סובל מדלקת בגיד אכילס כבר כשנה! התייעצתי עם 2 אורטופדים ונטלתי מספר סוגים של כדורים לטיפול בבעייה ואף עברתי פיזיוטרפיה ארוכה שלא פתרו את הבעיה. חשוב לציין כי לאחר מנוחה של כחודש ללא ספורט הכאבים חולפים אך לאחר מאמץ ספורטיבי כשהוא הכאבים חוזרים מיד. ביקרתי במרפאת כף רגל ב"שיב"א" שם הרופא המליץ על ניתוח לאחר שבחן צילום רנטגן ומצא שיש בליטה בעקב שגורמת לפציעת הגיד. הייתי שמח להעלות את צילום הרנטגן אך אינני יודע איך.. האם ניתן לפתור את הבעיה ללא התערבות כירורגית? איפה כדאי לקבל חו"ד נוספת? תודה לעונים, ניר

02/05/2011 | 17:39 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

במידה וטיפולים שמרניים לא עוזרים, בד''כ הטיפול שניתן להציע הוא ניתוחי. פנה ליעוץ אצל אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. אתה יכול לברר באתר - www.rofe.co.il. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול