התלבטות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

27/04/2011 | 21:47 | מאת: מישל

שלום רב! יש לי גיד אכילס קצר שמתבטא בהליכה על כריות של האצבעות בעיקר כשאני יחפה,בנוסף נאמר לי שהברכיים שלי קורסות כלפי פנים.היום גילו לי דלקת בגיד אכילס.ברצוני לדעת איזה נעליים יותר מתאימות למתיחת גיד האכילס,הקלת כאבים,שיפור יציבה,הליכה נכונה נעלי אפוס או MBT? ובכללי אני אשמח לדעת מה ההבדל בניהם?

01/05/2011 | 14:44 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אפוס לא קשור בשום דרך לגיד האכילס ולא משמש לטיפול בגיד אכילס. MBT גגם כן לא עוזר למיטב ידיעתי בבעיות גיד האכילס. לעניינך יש צורך בהרבבה תרגילי מתיחה שבד''כ כבר לא עוזרים בגיל מבוגר, או נעליים ומדרסים עם הגבהה לעקב להוריד את המתח מהגגיד בהליכה. במצבים קיצוניים ניתן להציע טיפול ניתוחי. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול