עזרה בפענוח MRI קרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

27/04/2011 | 18:21 | מאת: דניאל

שנה וחצי לאחר פציעה בברך וקרסול(מתיחה בשניהם) עדיין כאבים שחוזרים בברך במאמץ עליה /ירידה,עמידה רבה וכעת הוחמרו ומתרכזים בקרסול עד קושי לעמוד, עובד כמדריך טיולים אנא עזרתכם בפענוח: לא נצפה אות חריג משמעותי משמעותי במח העצם תפליטים מתונים במפרקי הקרסול והסוב-טלרי הדגמה תקינה גידים מישרים בגב הקרסול,גחד אכילס והפסיה הפלנטרית.הדגמה תקינה של FHL ן FDL שינוים בצקתיים קלים באזור נקודת האחיזה של TP לעצם אוס-נביקולרי(ססמואיד). רצועות מסביב לקרסול: דלטואיד מודגמת שמורה. רצועת AFTL קיימת הידקקות של הרצועה עם שמירת צירה מתאים לנזק/קרע חלקי. TPFL מודגם שמור.רצועות טיביו פיבולריות קדמית ואחורית מודגמות שמורות יותר.ללא הדגמת גנגליון או גוש באזור הסריקה. בסיכום: נזק חלקי ל AFTL שינויים מסוג SPRAIN כרוני בנקודת האחיזה של גיד ה TP לקורלציה קלינית. ללא הדגמת תת כונדרלי או נזק לשדי. שאר הממצאים כמפורט. המלצות לעבודתי ? טיפול ?

01/05/2011 | 14:39 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לצערי לא ניתן לתת הצעה לטיפול ללא בדיקה קלינית וקורלציה בין הבדיקה לממצאים בבדיקות העזר. פנה לבדיקת אורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול