יבלת בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

27/04/2011 | 15:37 | מאת: תומר

הבעיה שלי התחילה לפני שנה נכנס לי קוץ כמו מסמר לכף הרגל ולאחר כמה זמן נהייה באותו מקום עור קשה כמו יבלת הלכתי למספר רופאי עור מטעם "כללית" אחד הוריד לי עם חנקן שני הביא לי סוג של חומצה למרוח שהיא ממיסה הכל עזר אבל לאחר כשבועיים גדל שוב עור קשה שנכנס בתוך הבשר כמו אבן בתוך הנעל הלכתי לפדיקוריסט רפואי שהתחייב לפתור ת'בעיה תמורת תשלום מראש הגעתי אליו מספר פעמים עד שהוא התייאש כי כל פעם זה גדל מחדש האם יש לכם רעיון לפתרון? דרך אגב היבלת לא ויראלית אבל מאד מציק לי לדרוך עליה

01/05/2011 | 14:38 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

האם יש לכם רעיון לפתרון? - כשאין בברירה הטיפול הוא ניתוחי. כריתה רחבה של היבלת. בברכה - דר' טיטיון.

01/05/2011 | 15:04 | מאת: תומר

השאלה מדוע בכריתה רחבה של היבלת לא יווצר עור קשה באותו מקום שהרי יבלת זו היא בעצם עור קשה שמסירים אותו והוא חוזר.. כמו מי שעושה פדיקור.. אני מפחד שלאחר כריתה רחבה העור הקשה יתפרס על שטח יותר גדול..??

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול