כאב מזה כמה חודשים בגב כף הרגל לאחר מאמץ

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

27/04/2011 | 09:29 | מאת: איימוס ד'פיימוס

אני סובל מכאב בגב כף הרגל, מזה כמה חודשים. הכאב מגיע בדרך כלל לאחר מאמץ, לעיתים הכאב יוצר כאב גם בכף הרגל עצמה ואז קצת קשה לי לדרוך עליה לכמה דקות. במהלך ספורט הליכה, ריצה אופניים הכאב בדרך כלל לא מורגש או מורגש ואינו מפריע לתפקוד. התחושה היא כנו של שרוך שסגרו אותו חזק חזק על הרגל (גם כשאני יחף ואני בד"כ עם נעליים ללא שרוך)

28/04/2011 | 15:04 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לצורך מתן תשובה לשאלתך יש צורך בבדיקה אורתופדית מסודרת ובחינת בדיקות עזר. פנה לבדיקת אורתופד באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

28/04/2011 | 15:24 | מאת: איימוס ד'פיימוס

מהשיחה הוא התרשם שאין טעם לשלוח אותי לבדיקות. זה לא נשמע לו כבעיה אורטופדית ולשלוח אותי לבדיקות מענות זה מיותר, כך לדבריו.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול