פיענוח ct בוצע ניתוח ע"ש קריסמנט סנוק לפני 20 שנה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

24/04/2011 | 01:25 | מאת: מאיר

עליי לציין שמעולם לא היה לי בורג בקרסול צד לוצנטי בקצה הדיסטלי של הפטישון הפיבולרי כניראה תעלה לאחר הוצאת בורג. אוקסוסטוזיס רחבה כ-12מ"מ בצד הלטרלי של הקלקנאוס עם פרגמנט גרמי נוסף שנפרד ממנה. (בטעות נרשם בבדיקה הקודמת רוחב של 4 מ"מ) פרט לכך ללא ממצא חריג. אציין שאני סובל מחוסר יציבות בקרסול והוצע לי עיי מיספר רופאים לבצע ניתוח אוטודיזה מיצטער אם אני טועה בכתיבת שם הניתוח בתודה מאיר

27/04/2011 | 14:46 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מה השאלה מאיר?

27/04/2011 | 17:10 | מאת: מאיר

השאלה ד"ר היא מה אומרת בדיקת הct ומה אפשר לעשות בקשר לבעיה של חוסר היציבות בקרסול אורטודיזה זה הניתוח שהוצע עיי מיספר רופאים שאלה שניה היא מה זה אוקסוסטוזיס בתודה מראש מאיר

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול