כאבים נוראיים בעקבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

23/04/2011 | 00:46 | מאת: חיים

שלום לך דוקטור אני בן 24 ואני סובל מכאבים בכפות הרגליים בעקבים מזה שנתיים, הפיזיותרפיסט שלי המליץ לי לבצע מתיחות של כף הרגל וזה באמת עוזר, הכאב חולף אבל רק למשהו כמו 5 דקות עשיתי מיפוי עצמות וצילומי רנטגן חוזרים ולא נמצאו שום ממצאים, מה זה יכול להיות לפי דעתך ? והאם המתיחות יכולות לרפא את הבעיה בסופו של דבר?

27/04/2011 | 14:36 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

נשמע כמו פאסאיטיס פלאנטארית אך לא ניתן להגיע לאבחנה ולהמליץ על טיפול בהתאם לתאור. אין מנוס מפניה לבדיקת ארותופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול