קואליציה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/04/2011 | 11:41 | מאת: יאיר

שלום עליכם דוקטור טיטיון. אני בן 24 סובל מכאבים בכף רגל ימין מאז שירותי הצבאי. אודה לך אם תשפוך מעט אור על בדיקת ה CT שבצעתי : "הודגמה קואליציה(פיבורטית) במפרק הסוב טאלרי הקדמי ימיני. הודגמה ציסטה תת קליפתית קטנה בטלוס בסמוך למפרק הסוב טלרי הקדמי." עשיתי כבר מדרס סמירגידי . מה עוד נראה לך שניתן לעשות חוץ מניתוח?

27/04/2011 | 14:31 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

"הודגמה קואליציה(פיבורטית) במפרק הסוב טאלרי הקדמי ימיני. - זהוי חיובר בין שתי עצמות, שלא קשור לצה''ל כי אם מולד. הודגמה ציסטה תת קליפתית קטנה בטלוס בסמוך למפרק הסוב טלרי הקדמי." - חסר משמעות לדעתי. עשיתי כבר מדרס סמירגידי . מה עוד נראה לך שניתן לעשות חוץ מניתוח? - לא ניתן להמליץ ללא בדיקה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול