פריסת משקל הגוף על כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

21/04/2011 | 12:55 | מאת: שרית

שלום, אני סטודנטית להנדסה ובפרויקט שלי אני צריכה למדוד את משקל הגוף לפי 4 חיישני משקל, הייתי רוצה לדעת היכן אני צריכה למקם את החיישנים על מנת לקבל את התוצאה המדוייקת ביותר. האם יש ספר או מקור ידע אחר שממנו אני יכולה ללמוד על פריסת משקל הגוף על כף הרגל? בתודה מראש.

22/04/2011 | 09:34 | מאת: דנה

שלום שרית ממש לא רופאה, אבל... כדאי לפנות למעבדת ההליכה של בית החולים איכילוב יש להם מערכת כזו. בהצלחה דנה

24/04/2011 | 10:18 | מאת: שרית

אני אנסה לפנות אליהם ולראות אם יש להם את מה שאני צריכה לפרויקט שלי. אולי מישהו בכל זאת מכיר ספר כזה שאומר כמה משקל נמצא על כל נקודה בכף הרגל?

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול