הלוס וולגוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

21/04/2011 | 10:56 | מאת: אשה על החוף

לפני 7 שבועות עברתי ניתוח בכף הרגל השמאלית, במהלך הניתוח הושתל בי בורג, ואף מוט אותו הוציאו לי אחרי 4.5 שבועות.במשך 6 שבועות הייתי בנעלי דרקו לדריכה על העקב בלבד. בשבוע האחרון אני בנעלי ספורט.ומדי יום הולכת כקילומטר. כף הרגל עדיין נפוחה,גם מצד הסוליה וגם מצידה העליון, צבעה עדיין לא טבעי, ומדי פעם יש לי כאבים חזקים. בזמן עמידה,הבוהן אינה מגיעה לרצפה, אלא באויר, גבוהה יותר מכל האצבעות האחרות. בזמן הליכה כואבות לי יתר האצבעות. שאלתי - האם כך צריך להיות, כמה זמן נמשכת הנפיחות והצבעוניות של הרגל? יש לציין כי אחרי מקלחת הצבע מתכהה. והאם יש סיכוי שהבוהן תשתתף התהליך ההליכה? תודה

25/04/2011 | 00:29 | מאת: kuki

שלום לך, אני צריכה לעבור את הניתוח בשבוע הבא ומעוניינת לדעת יותר פרטים, אם אפשר.אשמח אם תכתבי לי במייל את הטלפון שלך ואתקשר. תודה

27/04/2011 | 14:26 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לוקח זמן להחלים מניתוח. ככה זה. לגבי ההבוהן שעולה למעלה זה צריך לבדוק. כל השאר נשמע סביר. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול