כאבים בכפות רגלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/04/2011 | 10:19 | מאת: שרית

לפני כשלוש שנים אחרי הלידה הראשונה התחילו לי כאבים בכפות רגלים , גם לאחר מנוחה . עם הזמן הכאב נחלש והופיע בעיקר לאחר מאמץ עמידה וכו. כרגע אני נמצאת בסוף הריון השני שבוע 34 ואחת הבעיות של ההריון זה כאב בכפות רגלים בלתי נסבל. הכאב מופיע גם בזמן מנוחה אפילו במהלך הלילה , וכמובן חזק יותר לאחר עמידה או הליכה. הכאב מאד חזק בשניה הראשונה שמניחים את הרגל על הרצפה בבוקר. כולם אמרו לי שזה ההריון אבל אין לי בצקות או התנפחיות. לאחרונה קראתי בפורומים שי משהו שנקרא דלקת בכסף הרגל והתאור מאד מתאים לכאבים שלי. השאלה היא האם אפשר אפשר לטפל בהריון ואיך מאבחנים תודה מראש שרית

25/04/2011 | 14:46 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

נשמע שמדובר בפאסאיטיס פלאנטארית ובהחלט ניתן לטפל גם בהריון. פני לבדיקת אורתופד באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול